Srijeda, 27. ožujka 2024.

Grad će i ove godine osnovnoškolce opremiti besplatnim bilježnicama

2.477 kompleta bilježnica dočekat će prvog dana nove školske godine sve koprivničke osnovnoškolce na njihovim školskim klupama.

Devetu godinu za redom bilježnice je osigurao Grad Koprivnica sa sponzorima, za što su svi zajedno izdvojili 116.250 kuna. Gradonačelnica Vesna Želježnjak danas je na press konferenciji održanoj u Gradskoj upravi javnosti ocijenila da će se bilježnicama najviše ipak veseliti prvačići.

Nadam se da će naši učenici još bolje učiti vezano na sve ono što dobivaju. Ovako lijepi tisak koji je ovdje na bilježnicama sigurno će razveseliti pogotovo naše prvačiće kojima je i najteži, koliko je najsretniji dan toliko je i jedan od posebnih dana u životu jer kreću u prvi razred sa svim budućim obavezama koje će imati do završetka svojeg školovanja.

Podsjetimo još da su bilježnice već distribuirane – u Osnovnu školu “Braća Radić” dostavljena su 893 kompleta, u OŠ “Antun Nemčić Gostovinski” 722 kompleta, “Đuro Ester” 755 kompleta te u COOR Podravsko sunce 107 kompleta besplatnih bilježnica za sve njihove učenike.

zatvori