Četvrtak, 18. travnja 2024.

Evo rezultata tradicionalnog Turnira u streljaštvu

Tekst: Renato Kovačić

Na Gradskoj streljani u Koprivnici proteklog vikenda održan je tradicionalni Turnir u streljaštvu za sve građane Koprivnice u organizaciji Streljačkog športskog kluba Podravka te uz potporu Grada Koprivnice.

Turnir je održan u četiri pojedinačne i ekipne kategorije.

U kategoriji kadeta najbolji rezultat od 80 krugova ostvario je Ivan Leon Mesić ispred drugoplasiranog Juraja Sušilovića koji je otpucao 70 krugova, dok je treće mjesto pripalo Domagoju Petroviću sa 66 otpucanih krugova.

U ekipnoj konkurenciji kadeta prvo mjesto osvojila je ekipa “Profići” (D. Petrović, J. Sušilović, I. Blažek) s postignutim 201 krugom, ispred drugoplasirane ekipe “Amateri” (I.L. Mesić, L. Jug, H. Pongrac) koja je otpucala 157 krugova.

Najbolji pojedinačni rezultat kod juniora s 86 krugova ostvario je Luka Harambašić, kome je pripalo prvo mjesto ispred drugoplasiranog Tomislava Harambašića koji je otpucao 85 krugova i trećeplasiranog Filipa Verbića sa otpucanih 79 krugova.

S otpucanim 231 krugom u ekipnoj kokurenciji juniora prvo mjesto osvojila je ekipa “Kazna kru” (F. Verbić, M. Verbić, M. Jambor) ispred drugoplasirane ekipe “Uvijek drugi” (L. Lončarić, L. Harambašić, T. harambašić) koja je otpucala 226 krugova. Treće mjesto osvojila je ekipa “Elektrotehničari” (L. Međimurec, L. Martinčić, I. Jurić) sa 127 otpucanih krugova.

U seniorskoj kategoriji prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji pripalo je Ivanu Kolaru sa 89 krugova ispred drugoplasirane Ivane Babić koja je otpucala 88 krugova i trećeplasiranog Tomislava Mesića sa 78 krugova.

U konkurenciji seniorskih ekipa prvo mjesto sa 239 otpucanih krugova pripalo je ekipi “Tulipani” (I. Kolar, N. Mehkek, S. Golubić) ispred drugoplasirane ekipe “Tim Tanja” (I. Babić, M. Čokonaj, I. Šestak) koja je otpucala 219 krugova. Treće mjesto sa 206 otpucanih krugova pripalo je seniorskoj ekipi “Zgubidani” (B. Sušilović, G. Rački, M. Belec).

Damir Morić, s 87 otpucanih krugova, osvojio je prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji veterana ispred drugoplasiranog Željka Ivačića koji je otpucao 78 krugova i trećeplasiranog Mladena Merića sa 75 otpucanih krugova.

U ekipnoj konkurenciji veteranskih ekipa s 223 otpucana kruga prvo mjesto pripalo je ekipi “Oldtimers” (Ž. Ivačić, D. Eisenbeisser, M. Merić). Drugo mjesto u veteranskoj kategoriji osvojila je ekipa “Nikud nikam” (I. Betlehem, M. Blažek, R. Kovačić) s 217 otpucanih krugova, a treće mjesto sa otpucana 202 kruga pripalo je ekipi “Donio ih vjetar” (D. Morić, J. Behin, Z. Prepelić).

zatvori