Petak, 19. travnja 2024.
Home Featured Prva ŽNL počinje sa stilom: najavljujemo prvo kolo

Prva ŽNL počinje sa stilom: najavljujemo prvo kolo

0
Prva ŽNL počinje sa stilom: najavljujemo prvo kolo
Vikend pred nama označit će početak nove sezone Prve županijske nogometne lige. Evo što nas čeka u prvom kolu ovog popularnog sportskog natjecanja.
NK GRANIČAR Legrad – NK OSVIT Đelekovec

Subota, 17:30. Već u prvome kolu nove sezone Prve ŽNL, ove subote u Legradu će se odigrati vječni susjedski derbi između domaćina Graničara i susjeda iz Đelekovca. Utakmica je to u kojoj nema favorita. Ipak, mala prednost je na strani domaćina koji ovaj susret igra na domaćem terenu, a već odličnu ekipu pojačao je Andrić koji je prošle sezone branio boje Tehničara 1974 iz Cvetkovca.

NK KRIŽEVCI – NK PREKODRAVAC Ždala

Subota, 17:30. Ekipa Križevaca prošle je sezone nastupala u Međužupanijskoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, ali je zbog lošeg rezultata i posljedičnog slabog plasmana na ljestvici ispala u Prvu ŽNL. S druge strane čeka ih odlična ekipa iz Ždale koja će, u ponešto izmijenjenom sastavu, sigurno tražiti tri boda.

NK DRAVA Novigrad Podravski – NK TOMISLAV Sv. Ivan Žabno

Nedjelja, 17:00. Domaća ekipa u novu sezonu ulazi u nešto izmijenjenom sastavu. Od prošle sezone ekipu su napustili Lovreković, Halusek i Jurkić, a došli su Ledinski, Kosanović, Majetić i Šmit.

NK MLADOST Kloštar Podravski – NK FUGAPLAST Gola

Nedjelja, 17:30. Novi prvoligaš Fugaplast iz Gole igra svoju prvu utakmicu u najvišem rangu županijskog nogometa. Ekipu domaćina uoči sezone napustilo je nekoliko igrača, ali došlo je i nekoliko odličnih imena. S druge strane, nova ekipa u Prvoj ŽNL zasigurno može računati na kvalitetu i iskustvo pojedinih igrača (Galinec, Volf, Sabolić…) U ovoj utakmici malu prednost ipak dajemo Kloštranima zbog domaćeg terena i prvoligaškog iskustva.

NK MLADOST Molve – NK DRAVA Podravske Sesvete

Nedjelja, 17:30. Molvarci su, poput Križevaca, zbog loših rezultata ispali iz Međužupanijske lige. Pod vodstvom novog trenera i s puno novih igrača u nedjelju će dočekati odličnu ekipu Drave, čiji će iskusni prvi čovjek od svoje ekipe u tom susretu zahtijevati sva tri boda.

NK PANONIJA Peteranec – NK BRATSTVO Kunovec

Nedjelja, 17:30. U Peterancu nas čeka zanimljiva utakmica. Domaću ekipu napustilo je dosta imena, ali uprava je u vrlo kratkom roku uspjela dogovoriti povratak nekih Peterančana koji su igrali u obližnjim klubovima. Kunovčani, pak, pod vodstvom svog “starog” trenera iz prošle sezone u Peteranec sigurno ne idu s bijelom zastavom. U svakom slučaju, prognoziramo zanimljiv dvoboj.

NK SLOGA Koprivnički Ivanec – NK TEHNIČAR 1974 Cvetkovec

Nedjelja, 17:30. Cvetkovčani, koji se smatraju favoritima za osvajanje naslova prvaka, sezonu otvaraju gostovanjem u Koprivničkom Ivancu. Već odličnu prošlosezonsku momčad dodatno su pojačali s nekoliko jakih imena i očekuju pobjedu u ovome susretu, inače derbiju drugo- i trećeplasirane momčadi prošle sezone.

zatvori