Utorak, 16. travnja 2024.
Home Nogomet NK Koprivnica Koprivnica poražena u pretkolu Kupa

Koprivnica poražena u pretkolu Kupa

0
Koprivnica poražena u pretkolu Kupa
NK Koprivnica poražena je u današnjoj utakmici pretkola Kupa. Prolaz dalje na Gradskom stadionu izborio je zagrebački HAŠK.

Mlada ekipa Koprivnice bez dvojice svojih ozlijeđenih prvotimaca Pavlovića i Brzoje nije pružila dostojan otpor prosječnoj ekipi HAŠK-a koja je zasluženo pobijedila rezultatom 0:2 i plasirala se u sljedeće kolo natjecanja.

Prvo poluvrijeme nije obilovalo šansama ni s jedne ni s druge strane. Tek u drugom poluvremenu možemo izdvojiti nekoliko lijepih prilika. U 57. minuti priliku za zgoditak imaju gosti nakon lijepe akcije s desne strane preko Jovanovskog koji je ipak neprecizan. Domaći uzvraćaju najvećom prilikom na utakmici koju, na svojoj premijeri u ovoj sezoni, nije iskoristio Haračić – sa samo pet metara promašuje prazna vrata.

U 63. minuti isključen je gostujući igrač Blaškić što je ustvari, kako se kasnije pokazalo, bolje iskoristila gostujuća momčad. U 65. minuti ponovno Haračić nije iskoristio lijepu priliku, tukao je s lijeve strane, ali odličan bivši prvoligaški golman Horvat – sada već možemo reći veteran – zaustavlja udarac.

Nakon toga su gosti iskoristili svoje dvije prilike i u 80. minuti Mijoč sam, neometan, glavom na drugoj vratnici zabija za vodstvo gostiju, da bi nakon lijepe akcije Galić samo potvrdio pobjedu Zagrepčana u sudačkoj nadoknadi.

zatvori