Subota, 20. travnja 2024.

Gregurina i Ejupi doveli Slaven do pobjede protiv Zagreba

Nova tri boda upisali su večeras nogometaši Slaven Belupa: na domaćem terenu Gradskog stadiona pobijedili su Zagreb s 2:1.

Bila je to druga domaća pobjeda Slaven Belupa ove sezone, nakon Osijeka u petome kolu. Naša je prvoligaška ekipa bila oslabljena izostankom Ozobića koji je u kazni te Križmana i Parackog zbog ozljeda, no vratio se Gregurina – i ne samo da se vratio već je upisao i prvi pogodak na utakmici, u 18. minuti. Drugi pogodak u mrežu Zagreba pospremio je Muzafer Ejupi i to s 11 metara, nakon prekršaja na Saviću u kaznenom prostoru, pred sam kraj prvog poluvremena.

U 58. minuti Gradski stadion utonuo je u tamu. Zakazali su agregati koji napajaju reflektore, pa je rasvjeta spojena na javnu gradsku mrežu, a prekid je potrajao oko 12 minuta.

Do kraja utakmice Slaven je nastavio s pritiskom, a jedini pogodak za goste postigao je Medić u 14. minuti nadoknade.

Recimo i da je svih 90 minuta na travnjaku proveo i mladi stoper Vinko Međimorec.

Sasvim očekivano, trener Željko Kopić u eteru Radio Drave pohvalio je igru svoje momčadi.

To je jednostavno bila utakmica koja ide u jednom smjeru i koju smo zasluženo dobili. Zadovoljan sam dečkima, zadovoljan sam pristupom, zadovoljan sam s tri boda i to je igra na tragu one protiv Osijeka, takav Slaven želim na domaćim utakmicama u Koprivnici.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/220641419″ params=”auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=false&show_reposts=false&visual=false” width=”100%” height=”130″ iframe=”true” /]

U sljedećem kolu, Kopićevi momci gostuju u Zagrebu kod Dinama.

zatvori