Četvrtak, 18. travnja 2024.
Home Nogomet NK Koprivnica Bogat nogometni vikend mladih Slavenaša i Zelenih

Bogat nogometni vikend mladih Slavenaša i Zelenih

0
Bogat nogometni vikend mladih Slavenaša i Zelenih
Tijekom proteklog vikend, aktivni su bili i mladi nogometaši iz Škole nogometa grada Koprivnice.

Stariji pioniri i kadeti Slaven Belupa gostovali su kod vršnjaka iz Zagreba. Stariji pioniri odigrali su neriješeno, 1:1 (Kožarić), dok su kadeti izgubili s 1:0.

Slavenovi juniori sudjelovali su na turniru u Velikoj Gorici; odigrali su dvije utakmice u skupini i nisu se uspjeli plasirati u drugi krug natjecanja. Prvo su izgubili protiv vršnjaka iz Dinama s 4:1, pri čemu je pogodak upisao Mihić, a potom odigrali neriješeno – 2:2 – protiv Intera. Na poluvremenu su vodili s 2:0, a golove su postigli Poldrugač i Mihić.

Kadeti Koprivnice nastupili su na turniru u Sv. Martinu na Muri. Prvo su s 2:0, pogocima Mlinarića i Šandrovčana, pobijedili Polet. Nakon toga su s 3:0 izgubili od Lokomotive, a u razigravanju za 3. mjesto remizirali s Međimurjem, 1:1, pogotkom Borića. Više sreće u jedanaestercima imali su Međimurci pa je utakmica završila 3:2 za njih, dok je Koprivnica završila na 4. mjestu.

Stariji pioniri Koprivnice s 3:0 pobijedili su Podravac iz Virja, golovima Matoničkina, Šoštarića i Arka. Mlađi pioniri Slavena pobijedili su pionire Tomislava iz Drnja s 13:0, te dva dana kasnije Starigrad s 4:0 – strijelci su bili Lončar, Bartolić i dva puta Volar. Slavenovi limači pobijedili su limače Tomislava iz Drnja s 5:0, dok su prednatjecatelji sudjelovali na turniru u Murskom Središću i osvojili prvo mjesto bez izgubljene utakmice.

zatvori