Petak, 19. travnja 2024.

Nova akcija za Socijalnu samoposlugu danas u KTC-u

Nastavljaju se akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koje organizira Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u partnerstvu s Gradom Koprivnica te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, u sklopu projekta “Socijalna košarica” financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije.

Provedba projekta je započela 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva. Svrha samog projekta je pomoći siromašnim građanima Grada Koprivnice kroz podjelu paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama, a koje su nabavljene isključivo donacijama prikupljenima u trgovačkim centrima na području Grada.

Iz Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica pozivaju sve sugrađane koji danas, 29. kolovoza, dođu u Robni centar KTC, Ivana Česmičkog 15 u Koprivnici, da obrate pažnju na njihove volontere koji će u vremenu od 9 do 13 sati dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije za Socijalnu samoposlugu, te doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih potrepština.

zatvori