Petak, 19. travnja 2024.

Koprivnica sezonu završila na odličnom drugom mjestu

Nogometaši Koprivnice pobijedili su Croatiju iz Đakova u posljednjem kolu Treće hrvatske nogometne lige istok, s 5:3. Strijelci su bili Herent, Tucaković, Ujlaki i dva puta Horvatinović. Koprivnica je tako sezonu zaključila na odličnom drugom mjestu ljestvice, bodovno izjednačena s Međimurjem i devet bodova iza vodeće Slavije. Trener Vedran Medenjak za Radio Dravu je naglasio kako plasman u ligi nije bio imperativ, te da su Zeleni ostvarili dva primarna cilja. Prvi je bio osvojiti Županijski kup, a drugi:

[pull_quote_center]Primarni cilj je, naravno, bio i razvoj mladih igrača; da im se kroz natjecanje u Trećoj ligi pruži jedan optimalan razvoj te da se pripreme za jedno ozbiljnije igranje, da ih preusmjerimo prema našem starijem bratu, Slaven Belupu. Mislim da smo u tome u velikoj mjeri uspjeli, jer evo u prvom dijelu sezone izbacili smo Davida Arapa koji, mogli smo se uvjeriti, uspješno funkcionira i igra u Slavenu. U drugom dijelu sezone smo također uspjeli izbaciti neke igrače koji će već sada dobiti priliku, siguran sam da će i oni imati značajnu ulogu u Slaven Belupu.[/pull_quote_center]

Koji će to nogometaši Koprivnice zaigrati u Slaven Belupu, Medenjak još nije mogao otkriti. Zeleni sada idu na zasluženi odmor, a s pripremama za novu sezonu počet će negdje polovicom srpnja.

zatvori