Petak, 19. travnja 2024.

Županijski ribolovci izabrani u tijela Hrvatskog športsko ribolovnog saveza

Športsko ribolovni savez Koprivničko-križevačke županije dobio je veliko priznanje na Izbornoj skupštini Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, održanoj u Osijeku. Zahvaljujući uspješnom radu i brojnim aktivnostima u prethodnom razdoblju, županijski su ribolovci imenovani u upravna tijela i stalne komisije nacionalnog ribolovnog saveza. Predsjednik županijskog Saveza, Ivan Petak, izabran je za člana Upravnog odbora Hrvatskog športsko ribolovnog saveza.

Upravni odbor sazvan je odmah nakon skupštine te je odlučio o sastavu stalnih komisija Saveza. Tako je u Gospodarsku komisiju izabran Tvrtko Krešić iz Križevaca, u Natjecateljsku Goran Matijašić iz Torčeca, te u Pravno-stegovnu prvi županijski ribolovac Ivan Petak.

Vrijedi spomenuti i kako je Ivica Vrabec iz Đurđevca postavljen za trenera hrvatske U-14 reprezentacije u lovu ribe udicom na plovak, dok je jedan od najuspješnijih koprivničkih ribolovaca, Hrvoje Kuzmić, preuzeo reprezentaciju Hrvatske u lovu pastrve umjetnim mamcem. Mirko Hanžeković, pak, preuzeo je dužnost člana Povjerenstva Hrvatske bass lige.

Recimo za kraj i kako je za predsjednika Hrvatskog športsko ribolovnog saveza ponovno izabran Vladimir Sever.

zatvori