Srijeda, 27. ožujka 2024.

U subotu se nastavlja KC liga: Derbi Inducte i Golfa, Toxic protiv Cezara, Active na Romantičare

Nakon stanke zbog blagdana i Pan Zimske lige, ove subote nastavlja se natjecanje u šestoj sezoni KC lige, koprivničkog mininogometnog prvenstva. KC ligu organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice.

U derbiju 6. kola susrest će se aktualni doprvak Inducta++ i CB Golf, momčad koja je Inducti u posljednjem kolu prošle sezone pobjedom uzela naslov prvaka. Branitelj naslova Active Commerce sastaje se s Romantičarima, koji trenutno drže visoku drugu poziciju.

Jesenski prvak Petgrad/OPG Radiček igra s dečkima iz Udruge za mali nogomet Koprivnica, koji su uspješno organizirali Pan Zimsku ligu. Vidjet ćemo kakvog je to traga ostavilo na njihovu formu koja u prvom dijelu sezone nije bila na očekivanoj razini.

Još jednu zanimljivu utakmicu odigrat će prošle sezone brončani Toxic i iskusna momčad CB-a Cezar, dok će se Bibmo pokušati vratiti na pobjedničku stazu u ogledu sa Sedmom silom/Alpe-Adriatoursom. Potoljik/Bašići će bodove spasa tražiti protiv Loryja, a mlada momčad UŠRPS-a nastojat će opravdati status favorita protiv Grada Koprivnice.

U ženskom dijelu natjecanja odigrat će se tri utakmice. Iskre se u slučaju pobjede protiv bregovske Mladosti mogu izjednačiti s vodećom ekipom FR Team Li-La, a Drnjanke su favoritkinje u susretu s Močilama. U prekodravskom derbiju za bodove će se boriti ždalski Prekodravac i Gola.

Kao i uvijek, ulaz u Sportsku dvoranu Srednje škole je besplatan.

RASPORED 6. KOLA KC LIGE (subota, 24. siječnja 2015.)

16.20 Sedma sila/Alpe-Adriatours – Bimbo
17.00 Grad Koprivnica – MNE UŠRPS
17.40 MNK Potoljik/Bašići – Lory
18.20 ŽNK Iskre – MNK Mladost K. Bregi (žene)
18.50 Active Commerce – NK Romantičari
19.30 ŽNK Prekodravac – ŽNK Gola (žene)
20.00 Toxic – CB Cezar
20.40 ŽNK Močile – ŽNE Drnje (žene)
21.10 Petgrad/OPG Radiček – Udruga za mali nogomet Koprivnica
21.50 Inducta ++ – CB Golf

zatvori