Petak, 19. travnja 2024.

U Beauty centru Elixir isprobajte hit tretman kojim se postiže efekt uvijenih, tamnijih i ljepših trepavica

Beauty centar Elixir, uz do sada već provjerenu kozmetičku kuću DERMALOGICU, odlučio je počastiti svoje vjerne klijente s još jednim fenomenalnim brandom.

Radi se o Thalgo kozmetici, francuskom brendu, koji je već godinama prisutan na našem tržištu, što uvelike govori o njegovoj kvaliteti.

Nakon dugogodišnjeg rada, predstavljaju nam M-Ceutic liniju, prvu profesionalnu liniju za njegu lica inspiriranu medicinom, s patentiranim Mesolift Marineom.

Thalgo MCeutic tretmani pružaju rezultate već od prvog tretmana. Djeluju na hiperpigmentacije, ožiljke, te bore.

Pružite svojoj koži novu mladost i ujednačen ten!

Zima nam je već naveliko pokucala na vrata i sada je idealno vrijeme da kožu pripremimo, nahranimo, detoksificiramo te joj pružimo mladolik i blistav ten, bez nesavršenosti i nepravilnosti.

A za ulazak u 2018. godinu svakako preporučujemo fenomenalan LASH LIFT – tretman koji oduševljava!

Lash lift je novi tretman uvijanja, bojanja i njege trepavica keratinom u kojem se uz pomoć preparata za njegu (bez štetnih kemikalija) postiže efekt uvijenih, tamnijih i ljepših trepavica, koje očima daju zavodljiv pogled.

Postupak je bezbolan, potpuno neškodljiv i traje cca 45-60 minuta, dok efekt uvijenih trepavica traje od četiri do osam tjedana.

Tretman je namijenjen za sve one koji ne žele ekstenzije, a žele naglasiti prirodne trepavice bez uvijača, maskare i ekstenzija, kao i za one žene koje žele ‘odmoriti’ trepavice od maskare i ekstenzija.

Prednosti ovog postupka u odnosu na ekstenzije trepavica su brzina samog postupka i dugotrajni rezultati. Uvijene i obojene trepavice su praktične – možete s njima u saunu i u vodu bez bojazni da će se boja razmazati, također možete spavati u bilo kojem položaju bez straha da ćete ih oštetiti.

Uzmite pauzu od obveza, dođite se opustiti i uljepšati uz tretmane koje nudimo.
Široka paleta proizvoda i programa za njegu lica i tijela zadovoljit će sva Vaša očekivanja.

Posjetite nas na adresi Trg bana Josipa Jelačića 7A u Koprivnici radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 14 sati ili nas kontaktirajte na 048/210-100 i [email protected], a možete nas potražiti i na Facebook profilu Beauty centar Elixir Koprivnica.

zatvori