FOTO Poznati su detalji prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala vozačica

0
1097
Izvor: prigorski.hr
Policija je objavila rezultate očevida strašne prometne nesreće koja se jutros dogodila na državnoj cesti 22 kod Svetog Petra Orehovca i u kojoj je smrtno stradala vozačica osobnog automobila.

Do nesreće je došlo oko 6.50 sati kada je vozačica rođena 1961. godine upravljala osobnim automobilom Renault Megane križevačke registracijske oznake u smjeru Guščerovca. Zbog nepropisnog pretjecanja teretnog automobila MAN s priključnim vozilom varaždinskih registracijskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao vozač rođen 1979., sudarila se s teretnim automobilom Fiat Doblo križevačke registracijske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač rođen 1960. godine. Potom je osobni automobil odbačen na teretni automobil MAN.

Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr

Vozačica Meganea od zadobivenih ozljeda smrtno je stradala na mjestu događaja, a vozač teretnog automobila rođen 1960. godine prevezen je u koprivničku bolnicu, gdje su mu konstatirane lakše ozljede.

Vozači teretnih automobila nisu bili pod utjecajem alkohola.

Očevidom je rukovodila Zamjenica općinske državne odvjetnice iz Bjelovara.

O događaju će biti dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 7.15 do 12.18 sati promet je ovom dionicom državne ceste bio u prekidu i odvijao se obilazno pravcem Donji Črnčevec – Selanec – Guščerovec.