Subota, 20. travnja 2024.

IMAMO DOBITNICU Evo koga vodimo na ‘Jazavca u Kerempuhu’, autorski projekt Olivera Frljića

Hit-predstava zagrebačkog Kazališta Kerempuh ‘Jazavac u Kerempuhu’ u četvrtak, 14. prosinca gostuje u Koprivnici, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Dvije ulaznice za predstavu osvojila je Mirela Halaček. Čestitamo!

Riječ je o autorskom projektu jednog od najhvaljenijih, ali i najprovokativnijih hrvatskih kazališnih redatelja današnjice, Olivera Frljića.

Mlađe generacije Jazavca nikada nisu upoznale. Starije su ga, sukladno službenim kulturnim politikama, temeljito zaboravile. Što se događa kad se ovaj nezvani gost vrati u kazalište koje se nekada dičilo njegovim imenom? Pravimo li se i dalje da ne znamo tko je i što Jazavac?

“Jazavac u Kerempuhu” je satira trenutnog stanja društva koja razotkriva brojne društvene apsurde koji nas okružuju. Drska i energična, duhovita i začudna, ova predstava u prvi plan stavlja glumca i njegovo umijeće, a izvanredna glumačka postava (Rakan Rushaidat, Borko Perić, Hrvoje Kečkeš i Vilim Matula) jamči vrhunsku kazališnu izvedbu.

Predstava počinje u 19:30 u dvorani Domoljub, a ulaznice po cijeni od 70 kn možete kupiti na blagajni Domoljuba (Starogradska 1, Koprivnica) radnim danom od 7:00-19:00 sati ili rezervirati putem e-maila [email protected] ili telefonom 048 222 390 i 048 621 117.

zatvori