Subota, 20. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na nezaboravnu vožnju božićnim vlakom Tin-Expressom

Božićni vlak Tin-Express vozi i ove godine, a HŽ Putnički prijevoz i portal Drava.info poklanjaju vama i vašim mališanima ulaznice za ovu nezaboravnu vožnju!

Po jednu kartu za Tin-Express za sebe i svog mališana osvojili su Gabrijela PavičićTanja KukecSanja KolarJelena Jakupić. Čestitamo! Ulaznice vas čekaju na željezničkom kolodvoru na dan putovanja.

Bliže nam se božićni i novogodišnji blagdani koji su svima, a posebice mališanima, uvijek dobar povod za veselje, darivanje i ugodna druženja. Da to može biti i na poseban način pokazuje HŽ Putnički prijevoz koji već tradicionalno u prosincu organizira prigodne dječje vlakove Tin-Express, koji ove godine slavi 20. rođendan!

Djecu na kolodvoru dočeka i u vožnji posebno ukrašenim i ozvučenim vlakom prati Djed Božićnjak, dijeli im darove i druži se s njima. Mališani ujedno imaju i uzbudljivu prigodu doživjeti ugođaj mnogima prvog putovanja vlakom.

Popularni Tin-Express vozit će od Varaždina do Ivanca i nazad u subotu, 16. prosinca s polaskom u 11 sati, a od Koprivnice do Jalžabeta i nazad u nedjelju, 17. prosinca s polaskom u 11:05. Vožnja traje jedan sat. Karte se mogu već sada kupiti u pretprodaji na željezničkim blagajnama u Varaždinu i Koprivnici. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite!

zatvori