Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Podravka ‘s pola gasa’ do pobjede protiv Petasona, nezaustavljiva Karlovčan postigla osam pogodaka

Rukometašice Podravke Vegete stigle su do svoje jedanaeste pobjede u 12. kolu Prve hrvatske rukometne lige. U sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović lako su se obračunale s Petasonom iz Vranjica svladavši ga 34:18.

Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu što sugerira i podatak da je trenerica Snježana Petika već nakon 15-ak minuta posjela svoje najbolje igračice na klupu i priliku dala mlađim igračicama da skupe iskustvo protiv slabašne ekipe iz Vranjica. Rezultat na poluvremenu bio je 17:9, iako je Podravka u pojedinim trenucima imala i plus 11.

U nastavku susreta Podravkašice su rutinski povećavale prednost do konačnih plus 16. Valja istaknuti Korinu Karlovčan koja je postigla osam pogodaka i tako potvrdila odličnu formu u kojoj igra posljednjih nekoliko utakmica.

Tako je Podravka prvi dio sezone zaključila s jedanaest pobjeda i jednim porazom te se nalazi na prvom mjestu s 22 osvojena boda, dva više od Lokomotive koja ima utakmicu manje. Našim rukometašicama slijedi zimska stanka, a s prvenstvom nastavljaju prvog vikenda u veljači kada će snage odmjeriti sa Splitom. Tjedan dana prije toga igrat će utakmicu Kupa, a tko će im se suprotstaviti saznat ćemo naknadno.

zatvori