Četvrtak, 28. ožujka 2024.

OKO SOKOLOVO “Farmaceuti su s razlogom bili ljutiti, bio je prekršaj i crveni karton”

Nogometaši Slaven Belupa upisali su poraz u 19. kolu Prve hrvatske nogometne lige na gostovanju u Rijeci. Domaćin je slavio rezultatom 2:0, a nakon utakmice se posebno pričalo o situaciji iz 55. minute.

Naime, pri rezultatu 1:0 Ivanovski je oteo jednu loptu neopreznom Punčecu i krenuo sam prema golu Rijeke. Stoper aktualnog prvaka Hrvatske s obje ruke ga je zahvatio i srušio na pod, a kada su svi pogledali u suca Strukana hoće li dati žuti ili crveni karton on se odlučio ostati nijem.

– S razlogom su bili ljutiti. Vidi se da je išao lijevom rukom i oborio igrača koji je bio u prilici za pogodak. Trebao je biti prekršaj i crveni karton za Punčeca – rekao je Mateo Beusan, popularno ‘oko sokolovo’, a prenio goal.com.

Tako je Slaven vidno oštećen u Rijeci. S obzirom na to da su Farmaceuti domaćina učinili itekako nervoznim u drugom poluvremenu, igrač više bio dodatni poticaj našim igračima da ulože dodatan trud i vrate se barem s bodom s teškog gostovanja. Ipak, ‘prošla baba s kolačima’, a Slavenašima ne preostaje ništa drugo nego se koncentrirati na petak i utakmicu protiv Lokomotive.

zatvori