Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO NK Starigrad svečano je proslavio 20. rođendan: ‘Odabrali smo najteži put, rad s djecom’

Svečana proslava 20 godina djelovanja Nogometnog kluba Starigrad u sklopu koje je održana i sjednica Skupštine kluba održana je sinoć u tom koprivničkom prigradskom naselju.

Najbolji pokazatelj kvalitetnog rada kluba mnogobrojni su članovi koji su se odazvali proslavi, a posjetio ih je i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić. — Sama činjenica da se već 20 godina stvara jedna tradicija je nešto na čemu vam treba čestitati. Zahvaljujući vašem trudu NK Starigrad je treći nogometni klub u Koprivnici, a ono na što najviše možete biti ponosni je Škola nogometa koja je druga najbrojnija u Koprivničko-križevačkoj županiji — poručio je Jakšić okupljenima.

Na svečanosti je posebno istaknuto kako klub ima izuzetan značaj za lokalnu zajednicu, osobito zbog rada s djecom u sklopu Škole nogometa.

— Bilo je svakakvih vremena, teških i lijepih, podizanja pehara i ispadanja iz lige, a mi smo i dalje tu i dalje radimo. Odlučili smo se vjerojatno za jedan od najtežih načina rada u nogometu, a to je rad s djecom. Ono što me veseli je da upravo mi rastemo i učimo zajedno s tom djecom — rekao je Krešimir Belčić, predsjednik NK Starigrad.

Na svečanoj sjednici istaknut je i plan rada za 2018. godinu. Cilj vodstva kluba svakako je poboljšanje uvjeta rada kroz ulaganja u infrastrukturu, ali i stručno-kadrovska rješenja i daljnje planove razvoja mladih.

U Starigradu trenutno treniraju 134 mlada nogometaša i upravo su oni najbolji poticaj vodstvu za provedbu svih navedenih aktivnosti.

U sklopu svečanosti podijeljena su i priznanja za doprinos radu kluba. Priznanje je dobio i Grad Koprivnica, kao i gradonačelnik Jakšić.

zatvori