Petak, 19. travnja 2024.

Ludens teatar produljio je upise u Dramski studio

Ludens teatar produljio je upise u Dramski studio do kraja godine. Tako se svi zainteresirani školarci, od 4. do 6. razreda osnovne škole, do kraja prosinca mogu upisati u najmlađu skupinu Dramskog studija Ludens teatra.

Učenike koji pohađaju 4., 5. i 6. razred u Dramski studio moraju upisati roditelji, dok se polaznici stariji od 14 godina mogu upisati samostalno. Upisi se vrše u uredu Ludens teatra svakodnevno od 10 do 14 sati i utorkom do 17 sati te telefonski na broj 097/758-3367.

Dramski studio će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20 sati u prostoru koprivničkog Doma mladih, a mjesečna članarina iznosi 120 kuna.

Djeca s radom mogu početi odmah u srednjoj grupi Dramskog studija ili pričekati da se oformi grupa s njihovim godištem, što je predviđeno za siječanj 2018. godine.

Dramski studio traje do 6. lipnja 2018. godine kada će polaznici dobiti priliku sudjelovati u kazališnoj predstavi koju su stvarali kroz godinu. Kroz dramske igre, vježbe glasa, dikcije i govora djeca će uz pedagoga naučiti kako javno nastupiti te se pravilno izražavati.

Također, Dramski studio zamišljen je kao mjesto razvijanja mašte, intelekta, fizičke koordinacije, samopouzdanja, ali i timskog rada i igre.

zatvori