Četvrtak, 25. travnja 2024.

JESENSKI PRVACI Nezaustavljivi Hangarovci protutnjali Novskom i osigurali prvo mjesto Treće lige

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 jesenski su prvaci Treće hrvatske rukometne lige Sjever. U današnjem 10. kolu i više nego uvjerljivom pobjedom u Novskoj rezultatom 22:39 Koprivničanci su osigurali prvo mjesto kolo prije kraja prvog dijela prvenstva.

Domaćin se držao tek 15-ak minuta u igri, a onda su koprivnički rukometaši pri rezultatu 5:5 ubacili u brzinu više i nezaustavljivo krenuli prema pobjedi. Već do poluvremena napravili su prednost od pet golova, bilo je 18:13, a onda su u idućih 30 minuta u potpunosti pomeli Novsku s terena.

Ponovno je najistaknutiji na terenu bio Dujaković koji je postigao 11 pogodaka i tako potvrdio svoju odličnu formu. Šest je dodao Pranjić, a pet su zabili Udovičić, B. Peričić i Karlović. Valja istaknuti da je Koprivnica na današnju utakmicu otišla s tek jednim golmanom koji je u jednom trenutku ‘dobio dvije minute’ pa je među vratnice stao igrač Behin. Inače vanjski igrač uspio je skupiti jednu obranu što je izazvalo pravu euforiju među igračima i trenerima koprivničkog trećeligaša.

Tako je Koprivnica osigurala naslov jesenskog prvaka s obzirom na to da ima isti broj bodova kao i Ivanska, ali bolju gol-razliku i utakmicu manje. Idućeg vikenda Hangarovce čeka derbi protiv Ilove. Bit će to utakmica u kojoj će pobjeda biti imperativ kako bi se na zimski odmor otišlo s dva boda prednosti ispred Ivanske koja je u idućem kolu slobodna.

zatvori