Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Hangarovci korak bliže jesenskoj tituli, u nastavku susreta slomili otpor Bjelovara II

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 upisali su dva nova prvenstvena boda. U sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović svladali su drugu ekipu Bjelovara rezultatom 32:17. Utakmica se igrala u sklopu devetog kola Treće hrvatske rukometne lige Sjever.

Koprivnica se mučila u prvih 30 minuta. Nisu se Hangarovci uspijevali odvojiti od mladih, ali borbenih gostiju. U prilog izjednačenosti u prvom poluvremenu sugerira i rezultat s kojim se otišlo na odmor. Koprivnički trećeligaš vodio je rezultatom 12:11.

Napeto je bilo sve do 42. minute kada su Koprivničanci postigli četiri brza gola i otišli na plus šest. Od tada pa do kraja utakmice pitanje je bilo samo kojom će razlikom završiti susret. Najefikasniji u redovima Koprivnice bili su Dujaković s deset i Pranjić sa šest golova.

Tako su Hangarovci ostali na stopostotnom učinku nakon devet kola te drže vrh Treće lige. U idućem kolu naši rukometaši gostuju kod Novske, a za dva tjedna igrat će u Koprivnici posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva protiv Ilove.

zatvori