Petak, 19. travnja 2024.

FOTO: JUČER ČAK TRI PROMETNE Dvoje vozača lakše ozlijeđeno

Čak su se tri prometne nesreće dogodile jučer u Koprivnici i okolici, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Najprije su se oko 10.05 sati na raskrižju Zagrebačke ulice i Varaždinske ceste u Koprivnici zbog nedovoljne udaljenosti pri vožnji u slijedu sudarila dva osobna automobila. Iz smjera Križevačke ceste dolazio je 39-godišnji vozač Renaulta Clio zagrebačkih registracija koji je udario u stražnji dio Mercedesa koji je vozila 66-godišnjakinja.

Nitko nije ozlijeđen niti su sudionici bili pod utjecajem alkohola, a protiv vozača će biti pokrenut optužni prijedlog.

Oko 14.40 sati u Bilogorskoj ulici u Glogovcu zbog nepropisnog kretanja sudarili su osobni automobil i 59-godišnja biciklistkinja. Ona je, naime, obilazila granu drveta koja se nalazila uz kolnik, a isto je već činio i vozač automobila. Udarila je u osobni automobil i pala s bicikla, no odbila je liječničku pomoć.

Sudionici nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv vozačice bicikla bit će pokrenut optužni prijedlog.

Zbog nepoštivanja prednosti prolaska bočno su se sudarila dva osobna automobila oko 19:50 sati na raskrižju Duge i Ulice Frana Galovića u Koprivnici. 25-godišnji vozač Opel Astre koprivničkih registracija je dolaskom do raskrižja oduzeo prednost Renaultu Laguna koprivničkih registracija kojim je upravljala 46-godišnja vozačica. Oboje vozača lakše je ozlijeđeno.

Ni u ovoj nesreći nitko od vozača nije bio pod utjecajem alkohola, a optužni prijedlog zaradio je 25-godišnjak.

zatvori