Utorak, 26. ožujka 2024.

DRAGICA POLANČEC-FODOR Koprivnička doktorica ponovno je proglašena najboljom

Prema iskustvima pacijenata na portalu najdoktor.com, Dragica Polančec-Fodor proglašena je jednom od najboljih doktora i doktorica u Hrvatskoj.

Na listi najboljih doktora opće medicine ova Koprivničanka našla se drugu godinu za redom, a kao i lani, jedina je doktorica iz naše županije koja se na njemu nalazi.

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktore i doktorice su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i njihova kvaliteta. Oni neargumentirani nisu se uzimali u obzir.

Također, pojasnili su na portalu, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje ni utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

“Definitivno najbolja i najljubaznija doktorica u Koprivnici, a i šire. Bez obzira koliko pacijenata i posla imala, uvijek je smirena, nasmijana, izrazito strpljiva i uvijek spremna pomoći. Kakav god da imate zdravstveni problem, uvijek se maksimalno posveti i traži najbolje moguće riješenje s kojim će i pacijent biti zadovoljan. Sve pohvale i sestri Sanji koja je isto uvijek veoma strpljiva i ljubazna”, samo je jedan od komentara koji hvali rad koprivničke liječnice.

Portal najdoktor.com pokrenut je s ciljem kako bi pacijenti podijelili iskustva sa svojim liječnicima i na taj način pomogli drugima koji će te informacije iskoristiti za dobrobit svojeg zdravlja, a popis najboljih objavili su četvrtu godinu za redom.

zatvori