Petak, 29. ožujka 2024.

BOŽIĆNO DARIVANJE ŽIVOTINJA Šinterice dobrog srca organiziraju zadnju akciju ove godine

Šinterice dobrog srca uz pomoć desetak volonterki trenutno skrbe o čak 47 napuštenih životinja s koprivničkog područja. Osim samog skloništa koje im je prijeko potrebno, njuškicama treba hrana, ali i dekice i igračke.

Skori dolazak blagdana pravo je vrijeme da svatko tko ima uvjete za skrb o životinji dovede u svoj dom psa ili mačku ili pak pomogne onima koji brinu o njima.

Iz tog razloga Šinterice dobrog srca organiziraju Božićno darivanje životinja koje traže dom, što će biti zadnja njihova akcija za napuštene životinje ove godine.

— U subotu organiziramo darivanje pasa i mačaka koje imamo na skrbi. Svatko može kupiti što želi, a oni koji žele mogu kupiti dar određenoj životinji. Naime, pripremile smo listu želja sa stvarima koje su njuškicama potrebne — govori jedna od organizatorica Nina Verčević.

Šinterice, volonterke te životinje o kojima skrbe okupit će se ove subote, 9. prosinca, kod Parka za pse u Potočnoj ulici u Koprivnici (kod Sajmišta) u 15 sati.

— Ako nemate mogućnosti kupiti ono što im je potrebno, slobodno donesite ono što možete. Najpotrebnije su konzerve i za pse i za mace, stare dekice i jastuci te igračke — dodaje Nina.

Naravno, svatko će moći udomiti životinju koju želi. Sve su one očišćene od parazita i spremne za topli dom.

Lista želja. Izvor: Šinterice dobrog srca (Facebook)
zatvori