Utorak, 23. travnja 2024.
Home Poklanjamo IMAMO DOBITNICU Evo koga vodimo na predstavu ‘Taksimetar’ Teatra Exit

IMAMO DOBITNICU Evo koga vodimo na predstavu ‘Taksimetar’ Teatra Exit

0
IMAMO DOBITNICU Evo koga vodimo na predstavu ‘Taksimetar’ Teatra Exit
Koprivnički Ludens teatar svoju je jedanaestu sezonu otvorio premijerom predstave ‘Sjećanje vode’, a sljedeća je na repertoaru predstava ‘Taksimetar’ zagrebačkog Teatra EXIT ove nedjelje. Portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Nakon predstava “Sjećanje vode” i “Kazalište – što, kako i zašto uopće?!”, u Ludens teatar stiže prva gostujuća izvedba. Riječ je o “Taksimetru” Teatra EXIT koja je svoju premijeru imala u listopadu prošle godine, a koprivnička publika moći će ju pogledati 26. studenoga s početkom u 20 sati u Domu mladih Koprivnica.

Dvije ulaznice za predstavu Taksimetar osvojila je Mira Fijačko. Čestitamo!

Što se događa taksistu na ulicama Zagreba dok se u njegovom taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera, od konceptualnog umjetnika preko tajanstvene dame koja to nije, novopečenog japija i bivšeg pankera, neiskusnog svećenika, pasioniranog demonstranta, starog, usamljenog profesora marksizma te drugih likova kroz koje se zrcale problemi i frustracije vremena u kojem živimo?

Tekst potpisuje Goran Vojnović, adaptaciju i režiju Marko Raguž, a uloge tumače Zijad Gračić i Robert Budak. Predstava je dobila nagradu za Najbolju predstavu u cjelini prema ocjeni publike na 15. TKT FEST-u (Dani akademskog teatra) 2017. godine.

Ulaznice za predstavu “Taksimetar” po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu, uredu Ludens teatra (Doma mladih/1. kat), te na portalu ulaznice.hr.

 

zatvori