Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Stolnotenisači ‘Velikog srca’ odlični na Prvenstvu Hrvatske održanom u Koprivnici

Sportska udruga za osobe s intelektualnim poteškoćama “Veliko srce” danas je bila domaćin šestog Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu. Tijekom cijelog dana gledali smo mlade i stare kako s osmjehom na licu uživaju u sportskoj aktivnosti.

Muški dio natjecanja održan je u sportskoj dvorani COOR “Podravsko sunce”, dok se ženski dio programa igrao u maloj sportskoj dvorani u Starčevićevoj ulici.

— Jako sam sretan što sam mogao igrati na ovom Prvenstvu. Igrao sam protiv protivnika koji su došli iz cijele Hrvatske, a osim što smo se okušali u stolnom tenisu super mi je i što smo se svi družili. Svaki meč mi je bio težak jer su svi jako dobri. Puno mi znači što se mogu baviti stolnim tenisom, a osim njega igram još i nogomet koji isto jako volim — rekao nam je Koprivničanac Dorian Kolar.

Na Prvenstvu je ove godine sudjelovalo 19 udruga i centara članova Specijalne olimpijade Hrvatske s ukupno 69 natjecatelja i 19 natjecateljica. Za Veliko srce nastupili su Jelena Plahinek koja je osvojila drugo mjesto u grupi B, Ivan Dujaković koji je bio treći u grupi G, Dubravko Jajetić, treći u grupi K i Marko Šprem koji je osvojio četvrto mjesto u grupi J. Za Podravsko sunce natjecali su se Mario Vuger koji je bio prvi u grupi K, Dorian Kolar koji je također osvojio prvo mjesto, ali u grupi D, Josip Bartolović, drugi u grupi I i Dalibor Međimurec, drugi u grupi E.

Prvenstvo je organizirala Sportska udruga za osobe s intelektualnim poteškoćama “Veliko srce” uz pokroviteljstvo Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice i Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije. Natjecanje se odvijalo po pravilima Specijalne olimpijade Hrvatske.

Sportaši Sportske Udruge “Veliko srce” domaćini su šestog Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu.

Posted by Drava.info on 30. studenoga 2017

zatvori