NAPOKON ROTOR Prometna crna točka Koprivnice postat će kružni tok

4
2348
Snimio Marko Posavec.
Raskrižje koje slovi kao jedna od prometnih crnih točki Koprivnice trebalo bi postati kružni tok.

Riječ je o raskrižju Ulice braće Radić, Starog Brežanca i Sabolićeve na kojem geodeti zadnjih nekoliko dana provode potrebna mjerenja.

Da problem učestalih prometnih nesreća na spomenutom raskrižju planiraju riješiti kružnim tokom potvrdio nam je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

— Moram naglasiti da je to raskrižje u ingerenciji Hrvatskih cesta, ali Grad s njima ima kvalitetnu suradnju i komunikaciju pa mogu potvrditi da, prema zadnjim informacijama s predstavnicima Hrvatskih cesta, imamo dogovor da se krene u projektiranje rješavanja tog raskrižja.

Cjelokupni projekt sa svim potrebnim mjerenjima i dozvolama trebao bi, najavljuje Jakšić, biti gotov druge godine i tada bi se, kaže, trebalo krenuti s građenjem.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
ŠALJI DALJE
 • kjanach

  Tu može biti minimalni rotor ali treba razmotriti i rješenje sa semaforom koji s postojećim semaforom treba uskladiti u “zeleni val”.
  Kad se već razmišlja o rotorima, zašto se ne izvede na raskrižju zaobilaznice i Križevačke ceste s posebnom trakom za smjer zaobilaznica – Varaždin.

 • Ivo Vita

  Nema se tu kaj graditi puno, treba nacrtati kružni tok, i prometne oznake tako da kružni tok može da zaživi odmah. Bez veze bacanje peneza kojih ionak nemamo na bacanje. Evo vam primjer kak to izgleda: http://www.blogwiese.ch/wp-content/ZueriKreisel.jpg

  • Nikad Dobro

   pa nije bezvze bandić bil neki dan v koprivnici. lepo im je rekel da lepo moreju tu fontanu sad deti.
   i na njoj održati tri meseca besplatnih koncerti.

  • sbabadi

   Ne bi nist promijenilo. Ovdje treba fizicki usporit promet i dati svim cestama istu vaznost.