Utorak, 23. travnja 2024.

ŠOK ZA KOPRIVNICU Josip Omrčen-Čeko doveo Zelene do vrha Treće lige, a sada odlazi u Saudijsku Arabiju?

Kako prenosi portal Sportske novosti, Krunoslav Jurčić na korak je od angažmana u Saudijskoj Arabiji gdje bi trebao voditi skupinu od tridesetak igrača koje bi tamošnji savez odabrao kao najtalentiranije. Ipak, to je u ovoj priči, barem za Koprivničance i sve koji prate nogomet i sport u Koprivnici, sporedna stvar.

Naime, pomoćni trener Jurčiću trebao bi biti Josip Omrčen-Čeko, aktualni trener NK Koprivnice, doznali smo iz neslužbenih izvora. Nažalost, do trenera Zelenih nismo uspjeli doći, a “alfa i omega” kluba Slavko Tucaković kratko nam je rekao kako još ništa nije službeno i da će se više znati navečer.

Tako će koprivnički trećeligaš najvjerojatnije ostati bez trenera s kojim je nakon nekoliko sezona napokon pobjegao iz zone za ispadanje. Dapače, Zeleni iza sebe imaju vrhunski jesenski dio prvenstva te se trenutno nalaze na samo tri boda zaostatka od prvog mjesta.

Podsjetimo, Omrčen-Čeko i Jurčić već su imali zajednički angažman u Turskoj, u tamošnjem prvoligašu Adanasporu. Sada skupa odlaze na Arapski poluotok, a možemo pretpostaviti da je ponuda iz Nogometnog saveza Saudijske Arabije takva da se ne može propustiti.

zatvori