Četvrtak, 18. travnja 2024.

POZNATI DETALJI STRAŠNE NESREĆE U sudaru kamiona i automobila poginuo 20-godišnjak

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23:05 sati jedna je osoba poginula, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Do nesreće je došlo u Svetom Ivanu Žabno u Ulici Braće Radića kod kućnog broja 111 kad je 20-godišnji vozač Renaulta Clio križevačkih registracija uslijed nepropisnog kretanja prešao na suprotnu stranu kolnika. U istom je trenutku iz suprotnog smjera dolazio 38-godišnjak vozeći teretno vozilo Man zagrebačkih registracijskih oznaka s priključnim vozilom.

Teretno vozilo tada je naletjelo na osobni automobil koji je od siline udara odbačen u dvorište kuće. Kamion je sletio van kolnika u putni jarak.

20-godišnji vozač osobnog automobila od zadobivenih je ozljeda na mjestu događaja preminuo, a vozač teretnog vozila, koji nije bio pod utjecajem alkohola, lakše je ozlijeđen.

Dodajmo i da je zbog vršenja očevida od 23:13 do 3:50 sati za sav promet bila zatvorena državna cesta od mjesta Haganj do Rovišća, a promet se odvijao obilazno smjerom Haganj – Dubrava – Farkaševac – Rajić – Bjelovar i obrnuto.

zatvori