Četvrtak, 18. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na neobičan koncert filmske glazbe u Domoljubu

Koncertom glazbenog sastava ‘Soundtrack Ensemble’ 7. studenog od 19 sati u dvorani Domoljub obilježava se Dan neovisnih kina, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Operna pjevačica, jazz glazbenik, klaun i rockabilly pijanist u sastavu “Soundtrack Ensemble” izvest će koncert s programom najpoznatijih filmskih songova.

Po dvije ulaznice za koncert osvojile su Vesna ZadravecManuela Dedić. Čestitamo! Ulaznice vas čekaju na blagajni Domoljuba.

Članovi ansambla su Davorka Horvat (glas i harmonika), Christian Peter (glas, harana i pila), Berislav Antica (klavir i sopran saksofon) te Damir Horvat (alt i bariton saksofon i glas). Dramaturgiju njihovog nastupa potpisuje Ivan Leo Lemo.

Ako volite filmsku glazbu ne propustite izvedbu ovog jedinstvenog sastava 7. studenog u Domoljubu! Koncert će se održati u sklopu obilježavanja Dana neovisnih kina.

Koncert počinje u 19 sati, a ulaznice po cijeni od 30,00 kn možete kupiti od 25. listopada na blagajni Domoljuba (Starogradska 1, Koprivnica) radnim danom od 7 do 19 sati. Cijena ulaznice za učenike i studente je 20,00 kn.

 

zatvori