Petak, 19. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na hit-komediju ‘Sjajni momci’!

Trenutno najveći scenski spektakl u regiji, hit-komedija ‘Sjajni momci’ popularnog glumačkog trojca iz serije ‘Lud, zbunjen normalan’ u subotu, 25. studenoga stiže u Koprivnicu, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po jednu ulaznicu za “Sjajne momke” osvojili su Fran PuklavecLorena Cahunek i Andrea Sertić. Čestitamo! Sve upute poslane su vam na e-mail adresu.

Predstava “Sjajni momci” u izvedbi Mustafe NadarevićaSenada BašićaMoamera Kasumovića na velikoj je hrvatskoj turneji u više od 30 gradova, a 25. studenoga od 20 sati gostuje u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici.

Riječ je o komediji koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon desetljeća svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije. Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kusumović), inače zamjenik režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati budući da mu o tome ovise posao i karijera.

 

zatvori