Četvrtak, 25. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo tko je osvojio ulaznice za dječju predstavu ‘Puž’

Predstava za djecu ‘Puž’ Kazališta Mala scena ove subote u sklopu Noći kazališta gostuje u koprivničkoj dvorani Domoljub, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice za predstavu osvojile su Maja VezijakJasmina Pokos. Čestitamo! Ulaznice vas čekaju u redakciji Drave.info i Radio Drave u West centru.

Predstavu je režirao poznati koreograf Staša Zurovac, a tekst potpisuje Maja Hrgović, hrvatska spisateljica kazališnoj publici poznata po romanu “Živjet ćemo bolje” koji je nedavno uprizoren u ZKM-u. “Puž” je namijenjen djeci starijoj od tri godine. Na dinamičan način opisuje shvaćanje odrastanja iz obiteljske perspektive. Na jednoj je strani razigrani dječak Ivan (Paško Vukasović) čiji je svijet prepun mašte i snova, dok se na drugoj strani priče nalazi njegova starija sestra Nora (Sanja Milardović) koja smatra da trebaju što prije odrasti, učiti odrasle riječi, geste i obrasce ponašanja.

“Puž” je predstava koja prikazuje nedostatke odraslog svijeta te podsjeća djecu, kao i odrasle, da treba biti dijete sve dok se to može te da žurba općenito, ne samo žurba u svijet odraslih, nije nužna. Štoviše, ona može biti i loša zbog svih propuštenih stvari na koje se nismo obazirali prilikom traganja za nekim većim ciljem. (Sara Livljanić, Ziher.hr).

Predstava je kombinacija glume, plesnog pokreta i pjevanja. Skladatelj je Marjan Nećak, a bajkovitu scenografiju i kostimografiju osmislili su Žorž Draušnik i Bjanka Adžić Ursulov.

“Puž” je na rasporedu u subotu, 25. studenoga u 11 sati u dvorani Domoljub.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn mogu se rezervirati telefonom na 048/222-390 ili e-mailom na [email protected] ili kupiti na blagajni Domoljuba.

zatvori