JIMMY STANIĆ dolazi u Domoljub, a mi vam poklanjamo ulaznice!

0
139
Neponovljiva legenda hrvatske glazbene scene, Jimmy Stanić, povodom Noći kazališta održat će stand up nastup i koncert u dvorani Domoljub u Koprivnici u subotu, 25. studenoga, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice! ‘Lajkajte’ našu Facebook stranicu i objavu ovog članka na Facebooku te se potom prijavite putem obrasca na kraju članka.

Dobitnik Porina za životno djelo ove je godine proslavio 88. rođendan i obilježio 50-ak godina karijere, a i dalje neumorno nastupa – kao jedan od prvih i pravih showmana na ovim prostorima. Njegov nedavni koncert u klubu Močvara u Zagrebu, osim što je napunio klub do zadnje stolice i komada poda, privukao je i nekoliko generacija koje veže ljubav prema Jimmyjevim pjesmama, ali i prema njegovom karakterističnom stand-up showu.

Jimmy Stanić, legenda hrvatske glazbene scene, nastupit će u sklopu Noći kazališta u koprivničkoj dvorani Domoljub sa suprugom Barbarom Trohar, uz pratnju glazbenog sastava Scharf Trio koji čine Mario Igrec (gitara), Mladen Baraković (bas) i Julije Đula Njikoš (klavir). Koncert je na rasporedu u subotu, 25. studenoga od 19:30 u dvorani Domoljub.

Kabare koji već šezdeset godina gledatelje privlači šarmom ovog starog Zagrepčana koji izvodi najpoznatije pjesme iz svoje karijere, a sve to još začinjuje već nadaleko poznatim duhovitim komentarima iz svog života… Jimmy stand-up show možda je danas i ponajbolje što kabaretska scena može ponuditi, jer spaja tradiciju zagrebačkog kabarea i sadašnjost.

Ulaznice po cijeni od 50 kn možete kupiti na blagajni Domoljub radnim danom od 7:00 do 19:00 sati ili rezervirati na telefon 048 222 390 ili e-mail kultura@pou-kop.hr.

Prijavite se i osvojite ulaznice

VAŽNO: Kako biste osvojili poklon, uvjet je da ste “lajkali” Facebook stranicu Drave.info i objavu ovog članka na Facebooku. Ako ste to već učinili, ne morate ponovno. Prilikom prijave u obrascu navedite i ime pod kojim ste registrirani na Facebooku (ako se razlikuje od vašega) kako bismo vas mogli prepoznati.

Tvoje ime i prezime (obvezno)

Tvoj email (obvezno)

Tvoja adresa i broj telefona (obvezno)

Označite kućicu i kliknite 'Pošalji':

Drava.info pazi na vaše osobne podatke i neće ih davati trećim osobama niti ih trajno pohranjuje. Dobitnike ćemo izvući nasumičnim odabirom te obavijestiti putem e-pošte. Prilikom izvlačenja u obzir se uzima jedna prijava jedne osobe.

ŠALJI DALJE