Srijeda, 24. travnja 2024.

JIMMY STANIĆ dolazi u Domoljub, evo tko je osvojio ulaznice

Neponovljiva legenda hrvatske glazbene scene, Jimmy Stanić, povodom Noći kazališta održat će stand up nastup i koncert u dvorani Domoljub u Koprivnici u subotu, 25. studenoga, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice osvojile su Mateja LjubićLana Cikoš. Čestitamo! Sretne dobitnice ulaznice mogu podići u redakciji Drave.info i Radio Drave.

Dobitnik Porina za životno djelo ove je godine proslavio 88. rođendan i obilježio 50-ak godina karijere, a i dalje neumorno nastupa – kao jedan od prvih i pravih showmana na ovim prostorima. Njegov nedavni koncert u klubu Močvara u Zagrebu, osim što je napunio klub do zadnje stolice i komada poda, privukao je i nekoliko generacija koje veže ljubav prema Jimmyjevim pjesmama, ali i prema njegovom karakterističnom stand-up showu.

Jimmy Stanić, legenda hrvatske glazbene scene, nastupit će u sklopu Noći kazališta u koprivničkoj dvorani Domoljub sa suprugom Barbarom Trohar, uz pratnju glazbenog sastava Scharf Trio koji čine Mario Igrec (gitara), Mladen Baraković (bas) i Julije Đula Njikoš (klavir). Koncert je na rasporedu u subotu, 25. studenoga od 19:30 u dvorani Domoljub.

Kabare koji već šezdeset godina gledatelje privlači šarmom ovog starog Zagrepčana koji izvodi najpoznatije pjesme iz svoje karijere, a sve to još začinjuje već nadaleko poznatim duhovitim komentarima iz svog života… Jimmy stand-up show možda je danas i ponajbolje što kabaretska scena može ponuditi, jer spaja tradiciju zagrebačkog kabarea i sadašnjost.

Ulaznice po cijeni od 50 kn možete kupiti na blagajni Domoljub radnim danom od 7:00 do 19:00 sati ili rezervirati na telefon 048 222 390 ili e-mail [email protected].

zatvori