Srijeda, 24. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Mara Doljak predstavlja hodočasnički putopis ‘Moj Camino’

Ljubitelji putovanja i putopisne proze u srijedu, 15. studenoga moći će uživati u putopisnom predavanju i predstavljanju hodočasničkog putopisa ‘Moj Camino’ Mare Doljak u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’, a portal Drava.info poklanja vam knjigu!

Primjerak knjige ‘Moj Camino’ osvojili su Vilim KomesGoran Obran. Čestitamo! Knjigu možete preuzeti na predstavljanju večeras u Knjižnici.

Na pješačenje dugo 800 kilometara na Camino de Santiago svake godine kreće oko 250 tisuća ljudi, a Mara Doljak, poduzetnica zaljubljena u aromaterapiju i duhovni samorazvoj te majka troje odrasle djece tu je odluku donijela na pragu 60. godine, nakon što je vidjela film “Put” s Martinom Sheenom u glavnoj ulozi. Film koji gotovo u cijelosti prati hodočašće po Putu svetog Jakova sutradan je pogledala opet i pronašla izazov za sebe. Rezultat putovanja dugog 31 dan i 800 kilometara knjiga je “Moj Camino” i iskustvo koje je autoricu promijenilo zauvijek.

Predavanje i predstavljanje knjige na rasporedu je u srijedu, 15. studenoga od 19 sati na Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović”, a ulaz je slobodan.

zatvori