Srijeda, 24. travnja 2024.

POKLANJAMO Evo koga vodimo na Gruntovčanijadu i častimo večerom, pićem i kolačima!

Sve popularnija “Gruntovčanijada” održat će se ove subote u Sigecu, a portal Drava.info poklanja vam ulaz na manifestaciju na koju je dolazak potvrdilo više od dvjesto gostiju!

Upad na manifestaciju za dvije osobe koji uključuje predstavu, večeru, piće i kolače osvojila je Petra Jakopiček.

Gruntovec konačno nakon godina čekanja dobiva ambulantu. Pune ruke posla imat će čak dva doktora. Na kakve simptome će se požaliti Dudek, Regica, Presvetli, Cinober, Cila, Kata, Babica i Čvarkeš vidjet će se na tradicionalnoj Gruntovčanijadi kojom udruga Sigečko srce njeguje sjećanje na kultnu televizijsku seriju Gruntovčani.

Popularne likove iz serije utjelovit će glumci amateri iz KUD-a Gruntovec, kojima neće biti nimalo lako jer će zdravstveni kontrolori biti Martin Sagner – Dudek, Smiljka Bencet – Regica i Miško Novosel Miškec – Tuna, koji su najavili dolazak na Gruntovčanijadu.

Sve popularnija manifestacija, koja u Sigetec privlači posjetitelje iz raznih krajeva Hrvatske i Slovenije, održava se u subotu 18. listopada s početkom u 18:30 sati.

Osim skeča “Vu Gruntovcu se otpira ambulanta” predviđeni su i nastupi Ženskog vokalnog sastava KUD-a Podravka, Ženskog vokalnog sastava “Rudarice” KUD-a Rudar iz Glogovca te Gruntovec benda.

 

zatvori