Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Volonterski centar Koprivnice ponovno je otvoren i ima novu voditeljicu

Volonterski centar Koprivnice ponovno je otvorio svoja vrata. S radom su, podsjećamo, prestali početkom listopada, a razlog njegovom zatvaranju bilo je bolovanje zaposlenice Nine Orak.

Vođenje Volonterskog centra sada preuzima Petra Travinić. Petra je inženjerka multimedijske i grafičke tehnologije i ima dugogodišnje iskustvo volontiranja u različitim organizacijama civilnog društva, udrugama nezavisne kulture te osobito u projektima vezanih uz razvijanje kulturne scene grada, a završila je i edukaciju za koordinatore volontera.

Također, voditeljica je ujedno novoizabrana tajnica Udruge Kopriva te će uz svoje obaveze u Volonterskom centru Koprivnice obavljati administrativne i organizacijske poslove udruge.

Volonterski centar Koprivnice u narednom razdoblju radit će na razvoju, ažuriranju i održavanju baze podataka, organizirat će različite edukativne prezentacije kojima će učenicima i studentima pokušati približiti volontiranje, a u veljači sljedeće godine nagradit će najbolje koprivničke volontere.

Radno vrijeme ureda Volonterskog centra, koji se i dalje nalazi u Domu mladih, je ponedjeljkom i petkom od 8 do 15 sati te srijedom od 13 do 19 sati.

zatvori