Petak, 29. ožujka 2024.

NOVO U DOMU MLADIH Raj za vaše mališane: Igraonica opremljena zračnim dvorcem s toboganima i trampolinom, a tu su i stručni animatori

Želite ostaviti djecu na nekoliko sati zbog obaveza ili vam je potrebno samo malo odmora, a nemate gdje, niti kome? Ne brinite, imamo rješenje za Vas.

U koprivničkom Domu mladih od 24. studenog započinje održavanje kreativno – edukacijskih radionica (petkom) od 18 do 19:30 sati, dok subotom od 10 do 14 sati možete ostaviti dijete/djecu u igraonici “Green land” gdje će se naši stručni animatori pobrinuti za dobru zabavu te siguran i ugodan boravak.

Igraonica je opremljena velikim zračnim dvorcima s toboganima, trampolinom, disco kuglama, sportskim i zabavnim rekvizitima za zajedničke igre, svim potrebnim za karaoke party, a za još više zabave tu su animatorice koje su zadužene za facepainting. Površina same igraonice je 330m².

Osim toga, petkom smo za djecu pripremili razne kreativno – edukacijske radionice kojima je cilj da se djeca druže i nauče osnovne stvari o tematskoj cjelini radionice s naglaskom na ekologiju i buđenje svijesti o potrebi ekološkog razmišljanja, a istovremeno samostalno rješavaju postavljeni problem/zahtjev, sudjeluju u interakciji te razviju motoričke sposobnosti.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu jer jedino kod nas u gradu možete ostaviti djecu na čuvanju, igranju i zabavi, dok Vi obavljate Vaše obaveze ili odmarate od napornog tjedna.

Radno vrijeme dječje igraonice “Green land” te vrijeme održavanja kreativnih radionica:

Petak
kreativno-edukacijske radionice od 18:00 do 19:30 sati u prostoru PIPA-e (uz prethodnu rezervaciju)
Subota
Green land od 10:00 do 14:00 sati u velikoj dvorani

Izvor: komunalac-kc.hr

Cijena dječje igraonice “Green land”:

Broj djece Cijena po djetetu (kn/h)
1 20 kn/h
2 15 kn/h
3 10 kn/h


Cijena kreativno – edukacijske radionice:

Broj djece Cijena po djetetu (školski sat)
1 20 kn/h
2 15 kn/h
3 10 kn/h
zatvori