Četvrtak, 25. travnja 2024.

NIŠTA OD SENZACIONALNOG TRANSFERA Hrvoje Bači ne prelazi iz Borca u Lipu

Iako su lokalni mediji posljednjih dana najavljivali veliki transfer i prelazak napadača jesenskog prvaka Prve županijske nogometne lige Borca iz Imbriovca Hrvoja Bačija u jesenskog prvaka Druge lige hlebinsku Lipu od isto neće biti ništa.

Informacija je to koju su Hlebinčani danas ‘pustili’ na svojoj Facebook stranici. Iz kluba su poručili kako je njihov proračun skroman, jedan od najskromnijih u Drugoj, pa možda čak i u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi, i sukladno s tim nisu spremni izdvojiti 1000 i više kuna po utakmici za jednog igrača.

– Nažalost, naš proračun je skroman, jedan među najskromnijima u drugoj, a možda i u trećoj ŽNL. Igrači prvenstveno igraju zbog pajdašije i ljubavi prema klubu, te navijačima koji ih poštuju i bodre. Stoga ne želimo da takvi napisi po novinama i portalima naruše naše zajedništvo. Uprava kluba, grčevito radi da bi postigli ovo gdje smo sada.
Ne skrivamo želju da ako nam se ukaže prilika da ćemo ući u viši rang, ali treba stat na loptu jer je pred nama još 13 kola. Naša najveća pojačanja budu ta da svi naši igrači ostanu na okupu i zajedno se borimo do kraja sezone – poručili su iz kluba.

Tako će Bači ostati u Imbriovcu te će sa svojim Borcem nastaviti pohod na titulu Prve županijske nogometne lige.

 

zatvori