Srijeda, 27. ožujka 2024.

Nakon više od dvadeset godina naš Hrvoje odlazi s Drave u nove izazove

Dragi naši čitatelji,

Cijela ekipa Radio Drave i partnerskog portala Drave.info danas se oprostila s kolegom Hrvojem Ružićem koji odlazi iz našeg tima u nove životne izazove. Vjerujemo da znate: Hrvoje je od samih početaka u timu Radio Drave, on je jedan od onih koji su Dravu stvarali i koji je svojim entuzijazmom, pozitivnom energijom, znanjem, glazbenim afinitetima i spremnošću na suradnju svakodnevno Dravu činio boljom, informativnijom, dinamičnijom i slušanijom. Nedavno smo zajedno proslavili 23 godine njegovog rada u eteru. Dugi niz godina bio je glazbeni urednik i najzaslužniji je za prepoznatljiv glazbeni opus Radio Drave.

Hrvoje se odlučio okušati i u drugim vodama; i koliko god nam bilo žao što odlazi, tim više ćemo se veseliti njegovim uspjesima – njegovom glasu i pozivu na navijanje tijekom utakmica hrvatske rukometne reprezentacije, uživati u njegovom decentnom vođenju ozbiljnih priredbi poput svečanih sjednica Grada Koprivnice i susretima na njegovim drugim, novim angažmanima.

Hrvoje je dio nas i vrata naše i njegove Radio Drave, vrata našeg i njegovog portala Drava.info ostaju otvorena za njega u slučaju da se ikada poželi vratiti.

Nikad ne reci nikad…

Drž se Hrvač i sretno!

Tvoji kolege Jasna, Draženka, Sandra, Dubravka, Sonja, Valentina, Nela, Luka, Bojan, Marko i Damir.

zatvori