Petak, 19. travnja 2024.

VELIKA GOLIJADA Najtalentiraniji nogometaši naše regije odigrali odličnu utakmicu u finalu šibenskog turnira

Najtalentiraniji nogometaši rođeni 2004. godine, među kojima i četiri nogometaša Slaven Belupa, dva Podravca iz Virja i jedan iz Križevaca, okupljeni u ekipu regije Sjever danas su izgubili u finalu državnog selektivnog turnira u Šibeniku od središta Zagreb predvođenog brojnim Dinamovcima.

U pravom nogometnom spektaklu igranom na Šubićevcu, igralištu drugoligaša Šibenika, naši nogometaši poraženi su rezultatom 4:3. Rapsodiju od nogometa gledali smo u prvom poluvremenu. Zagreb je, uz pomoć jakog vjetra, poveo s 3:0 u prvom poluvremenu. Ipak, naši nogometaši su se odbili predati te su uspjeli stići do izjednačenja. Nažalost, do kraja prvih 35 minuta primili su još jedan gol i na odmor otišli s 4:3.

U nastavku susreta gledali smo pravu opsadu gola Zagrepčana koji su se grčevito borili. Sjever je propustio nekoliko izglednih prilika i tako propustio odnijeti pobjedu na selektivnom turniru najtalentiranijih nogometaša 2004. godišta u Hrvatskoj.

— Cijeli stručni stožer ponosan je na sve nogometaše Sjevera. Momci su dali sve od sebe i zaista nam je žao što nismo uspjeli doći do pogotka u drugom poluvremenu. Valja istaknuti protivničkog golmana koji je vrhunskim intervencijama spašavao svoju momčad. Također, osim rezultata moram istaknuti da smo ponosni i ponašanjem svih naših igrača tijekom cijelog turnira u Šibeniku — rekao nam je instruktor regije Sjever Sergej Milivojević.

Podsjetimo, boje Sjevera branili su Koprivničanci Tin Sajko, Fran Jakupanec, Filip Bošnjak i Tin Stanić, Virovci Ivan Peršinović i Fran Žuškin i Križevčanin Mihael Srbljinović zajedno sa svojim vršnjacima iz Varteksa, Međimurja, Bjelovara, Pitomače i No Limita.

Ustupio Sergej Milivojević.
zatvori