Utorak, 23. travnja 2024.

Mladi koprivnički atletičari, njihovi roditelji i treneri osvajali medalje u Varaždinu

Koprivnički atletičari osvojili su sedam medalja na MAK-ovim igrama održanim povodom pet godina postojanja Malog atletskog kluba u varaždinskoj dvorani Graberje.

Igre su se održale u tri discipline: utrka na 30m, skok u dalj iz mjesta i bacanju loptice u cilj. Najuspješnija Koprivničanka bila je Josipa Mikulec koja je u konkurenciji limačica rođenih 2006. godine osvojila tri medalje. Drugo mjesto na 30m i treća mjesta u skoku u dalj i bacanju loptice.

Limač Petar Cenko osvojio je srebrne medalje u skoku u dalj i na 30m. Također srebrnu medalju na 30m, u svojoj kategoriji osvojio je Ivan Bebek, dok je Tara Rušak druga bila u bacanju loptice u dalj.

Boje koprivničkog kluba branili su i Ivana Cenko, Matea Cenko, Ivan Međimurec, Klara Golubić i Iva Mikulec.

Po prvi puta održano je i takmičenje majki, očeva te trenerica i trenera mladih atletičara i to na 30m i u skoku u dalj iz mjesta. Sonja Rušak osvojila je šesto mjesto u utrci na 30 metara i šesto u skoku u dalj, a Sanja Kovač Mikulec osvojila je deveto mjesto u utrci i šesto u skoku u dalj.

Dragan Cenko kroz cilj je u utrci prošao 11, a u skoku u dalj je doskočio do 12. mjesta, dok je trener Tihomir Bebek osvojio prva mjesta u obje discipline.

zatvori