FOTO Likovni klub Paleta Koprivnici za rođendan predstavio je izložbu svojih najboljih radova

0
287
Izvor: koprivnica.hr
Polaznici Umjetničke likovne organizacije, Likovnog kluba ‘Paleta’ godišnjom izložbom svojih najboljih radova priključili su se proslavi Dana Grada.

Velika izložba organizirana je u Domu mladih u ponedjeljak, 6. studenoga. Svečanosti otvorenja prisustvovali su Mišel Jakšić, gradonačelnik i Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika.

— Zahvaljujem vam što ste ispunili dvoranu Doma mladih i što ste na ovaj način dali podršku svemu onome što Grad Koprivnica u sebi nosi, ali i što ste dali veliku podršku našem likovnom klubu Paleta i Ivanu Lovrekoviću koji je već dogurao do punoljetnosti sa svojim projektom. Iskoristio bih priliku da čestitam najprije svim našim najmanjima koji su ušli u ovaj svijet i pokazali da u Koprivnici i dalje ima jako puno kreacije, pozitivnih vibracija i srca. Naravno čestitam i svima onima malo starijima koji su se usudili uhvatiti u koštac sa nekim svojim kreativnim potencijalima i prirediti nam još jednu stvarno jako lijepu izložbu. Umjetnost u sebi nosi jedno otvoreno i čisto srce, umjetnost je ta koja u sebi ima tu mogućnost da prihvaća razlike, da ne dijeli što je bolje, što je ljepše, koja boja treba, koja ne treba. To je jedan duh kakav želim da i dalje se razvija u našoj Koprivnici, da gradimo jedan otvoren grad, jedan grad snažnog građanskog duha, grad koji se može nositi sa svim različitostima uz to da poštiva sve one tradicije od kojih je sve nastalo – rekao je Mišel Jakšić, gradonačelnik i proglasio prvu punoljetnu Paletinu izložbu slika otvorenom.

Tom prigodom svim polaznicima Likovnog kluba Paleta uručena su i potvrde o završenom stupnju obrazovanja.