Četvrtak, 25. travnja 2024.

LEON ZELENKO ISPISAO POVIJEST Mladi Koprivničanac srebrni na Svjetskom prvenstvu u kartingu!

Svu raskoš svog talenta mladi Koprivničanac Leon Zelenko danas je potvrdio fantastičnim i povijesnim rezultatom na finalnoj utrci Rotax Grand Finalsa – svjetskom prvenstvu u kartingu. Naš Leon osvojio je srebrnu medalju i tako ispisao povijest koprivničkog kartinga.

Mladi Koprivničanac startao je s četvrtog mjesta u finalu te je odličnom vožnjom stigao do drugog mjesta. Valja istaknuti da su mu konkurenciju činili najbolji mladi kartingaši, njih 35, iz cijelog svijeta.

U prijenosu su se mogle vidjeti zastave Poljske, Indije, SAD-a, Koreje, Argentine i mnogih drugih, a posebno je bilo lijepo vidjeti našu trobojnicu na postolju. Iako su iz Leonovog tabora tvrdili da je već sam plasman na ovo veliko natjecanje uspjeh, što sigurno jest, svi smo se potajno nadali da bi naša jurilica mogla doći do medalje.

Mladi Koprivničanac pokazao je da se nismo bez razloga nadali takvom rezultatom. Ne preostaje nam ništa nego čestitati našem Leonu na velikom rezultatu i istaknuti da je cijela Koprivnica i cijela naša županija ponosna njega. Bravo!

zatvori