Petak, 29. ožujka 2024.

Lacković Grmoji: Napadom na mene lagano si utireš put u političku povijest

Saborski zastupnik Željko Lacković na svojoj je Facebook stranici oštro odgovorio na optužbe Nikole Grmoje (Most nezavisnih lista), poručivši mu da ‘utakmicu s njim ne može dobiti’.

Povod Lackovićevoj reakciji bile su Grmojine izjave u kojima ga je prozvao zbog članstva u Državnom sudbenom vijeću, budući da je smatrao spornim to što je Lacković član DSV-a kao zamjena Milanu Bandiću, a DSV je okarakterizirao izvorom korupcije. Lacković je na to najavio tužbu protiv jednog od Mostovih čelnika.

Objavu Željka Lackovića prenosimo u cijelosti.

Hvala kolega Grmoja!

Nakon besramnih i besmislenih optužbi o korumpiranosti Državnog sudbenog vijeća, mostovac Grmoja nakon što sam mu najavio podizanje kaznene tužbe nastavlja vrijeđati!

Sada cijela javnost vidi jal čovjeka s kojim nisam želio politički surađivati i koji očito zaboravlja da postoji život i izvan i nakon politike! Kada se Most hvalio štedljivošću ja sam cijeli mandat gradonačelnika odradio bez ijedne kune plaće ili naknade! Uživam podršku birača u svojem gradu od 78%, a tvoja ekipa je izgubila izbore u Metkoviću – ne zaboravi da i tebe i mene najbolje poznaju u našim gradovima!

Napadom na mene lagano si utireš put u političku povijest, jer ja sam ti samo običan čovjek – poduzetnik koji je sve u svojem životu stekao na pošten način, a u politiku sam ušao da pomognem svojem gradu i kraju! Utakmicu sa mnom ne možeš dobiti jer ja nisam veliki političar na kojemu možeš skupljati poene nego običan čovjek koji nije dobio sindrom veličine bavljenjem politikom!

Nadam se da ti je hrvatsko pravosuđe dovoljno pošteno da prihvatiš presudu kakva god bila ili ćeš priznati samo sud svoje bratije!

Hvala kolega Grmoja

Nakon besramnih i besmislenih optužbi o korumpiranosti Državnog sudbenog vijeća mostovac Grmoja…

Posted by Željko Lacković on Monday, November 13, 2017

 

zatvori