Petak, 19. travnja 2024.

JESENSKA TITULA SVE JE BLIŽE Hangarovci tutnjaju Trećom ligom i dalje, pao i križevački KTC

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 i dalje nezaustavljivo grabe prema naslovu jesenskog prvaka Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Danas su došli do svoje sedme prvenstvene pobjede i to na gostovanju u Križevcima kod druge momčadi KTC-a. Slavili su rezultatom 23:34 i tako ostali na stopostotnom učinku.

Nije sve išlo glatko našim rukometašima u današnjoj utakmici, pogotovo u prvom poluvremenu. Vodstva su se u prvih 30 minuta prebacivala s jedne na drugu stranu, a ni jedna momčad nije se uspjela značajnije rezultatski odvojiti. Na kraju prvog dijela rezultat je bio 13:15.

U nastavku susreta Hangarovci su prebacili u brzinu više, a Križevčani to nisu uspjeli pratiti. Serijom 5:1 naši rukometaši pobjegli su na šest golova razlike i tako već tada riješili utakmicu. Do kraja susreta razlika u korist Koprivnice konstantno se povećavala sve do konačnih plus 11. Najefikasniji u redovima Hangarovaca bili su Pranjić sa sedam i Kovačić s pet pogodaka.

Tako su naši rukometaši ostali na vrhu Treće lige. Do kraja prvenstva preostale su im još tri utakmice. Idućeg vikenda su slobodni, a za dva tjedna u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović ugostit će drugu momčad Bjelovara.

zatvori