Četvrtak, 25. travnja 2024.

JAZZ KLUB KOPRIVNICA velikom proslavom obilježava 20 godina djelovanja

Udruga glazbenika i ljubitelja jazz glazbe KC Jazz klub Koprivnica ovog četvrtka, 9. studenoga u Multimedijalnom centru Kugla proslavit će svoj 20. rođendan. Program počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nakon dva desetljeća zajedničkog druženja, muziciranja, više od 200 koncerata i održanog trećeg izdanja međunarodnog festivala “Fest jazza”, članovi Jazz kluba pozivaju vas da im se pridružite na najvećoj proslavi do sada uz jam session kakav ova obljetnica i zaslužuje. Program Jazz Jam Session otvorit će varaždinski sastav Jazz Shop, a svi glazbenici zainteresirani za sudjelovanje pozivaju se da ponesu svoj instrument. Ostalu opremu osigurat će Jazz klub Koprivnica.

— Dugogodišnja zalaganja svih entuzijasta volontera na razvoju i širenju kulture i jazz scene u gradu Koprivnici rezultirala su mnogim zadovoljnim i nasmijanim licima na jazz koncertima, brojnim prijateljstvima i divnim glazbenim suradnjama — rekao je Marin Hraščanec, jedan od osnivača udruge. — Najljepša nagrada za dugogodišnji trud i zalaganje su mnogi mladi Koprivničanci koji se uključuju u rad Jazz kluba i vesele se svakom novom projektu. Festival “Fest jazza” kruna je 20-godišnjeg djelovanja i naš najveći ponos, kao i ponos grada Koprivnice. Pozivamo vas da proslavimo zajedno ne samo dugogodišnji rad naše udruge nego i sve ono što jazz glazba zaista jest: zajedništvo, brisanje granica i razlika među ljudima, razumijevanje i vrhunsko muziciranje!

zatvori