Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Najtalentiranije nogometašice i nogometaši ispunili terene Gradskog stadiona, Milivojević: Kamp je pun pogodak

Zaista je lijepo, ali i impresivno bilo vidjeti danas pune travnjake Gradskog stadiona na kojima su svoje vještine pokazivale najtalentiranije nogometašice i najtalentiraniji nogometaši naše regije. Njih gotovo četiri stotine, djevojčice rođene 2003. i 2005. godine i dječaci rođeni 2005. i 2006. godine, sudjelovalo je tako na Nacionalnom razvojnom nogometnom kampu.

Nositelj ovog projekta je Hrvatski nogometni savez, a na koprivničkom Gradskom stadionu organizirao ga je instruktor središta Sjever Sergej Milivojević u suradnji sa županijskim instruktorima.

— Ovo danas je bilo zaista pun pogodak. Pokazali smo da se uz veliki trud, želju, napor i naravno stručnost može puno toga napraviti. Željeli smo ovim projektom probuditi svijest što mladih, što njihovih roditelja kako je bavljenje sportom, u našem slučaju nogometom, itekako važno te smo njime željeli i želimo privući što više mladih djevojčica i dječaka u nogomet — objasnio nam je Milivojević.

Pozitivne reakcije mališana, njihovih roditelja, trenera i županijskih instruktora sigurno su pravi pokazatelj da je ovaj projekt na dobrom putu, stoga se logičnim nameće da će se on i u budućnosti provoditi.  

Nogometni kamp u Koprivnici

Posted by Drava.info on Saturday, November 11, 2017

 

zatvori