Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Juniori Koprivnice hrabro se borili protiv Dinama u Kupu, ali na kraju izgubili

Juniori Koprivnice danas su u drugom kolu Hrvatskog nogometnog kupa izgubili od zagrebačkog Dinama rezultatom 0:4. Koprivničanci su pružili solidan otpor na terenu s umjetnom travom koprivničkog Gradskog stadiona protiv objektivno puno jačeg protivnika.

Zagrepčani su rijetko gubili loptu iz svojih nogu, dok su se Zeleni uglavnom branili zgusnuti s deset igrača u svojoj polovici. Dinamo je svoj prvi gol postigao u najgorem mogućem trenutku za Koprivnicu, u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena i to iz slobodnog udarca kada se lopta odbila od grede u leđa vratara Šugića i natrag u mrežu.

U nastavku susreta gledali smo gotovo identičnu situaciju kao i u prvih 45 minuta. I kod pogotka za 0:2 gosti su imalo mnogo sreće. Vratar Šugić obranio je jedanaesterac, ali se lopta odbila do igrača Dinama koji je sa 16 metra pospremio loptu u gol. Nogometaši trenera Marija Dodika do kraja susreta primili su još dva gola i tako ispali iz Hrvatskog kupa.

Sastav Koprivnice: Šugić, Šokec, Halavuk, Hontić, Golubić, Stjepić, Šarlija, Azenić, Petran, Pintarić, Bistrović. Još su igrali: Vitelić, Gaži, Golubić, Filipović, Jarnec. Trener: Marijo Dodik.

Juniori: Koprivnica – Dinamo (KUP)

Posted by Drava.info on Tuesday, November 14, 2017

 

zatvori