Četvrtak, 25. travnja 2024.

U JEDNOM DANU Donirali ste čak 430 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica može se pohvaliti jednom od najuspješnijih akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Naime, sugrađani su ove subote bili posebno široke ruke te donirali više od 430 kilograma raznih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština.

Akcija je provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uz pomoć volontera koji su na ulazu u trgovinu dijelili letke kojima su informirali kupce o trenutno najpotrebnijim namirnicama.

Tako su naši sugrađani najviše donirali brašno i ulje, ali i tjesteninu, rižu, raznovrsnu i dječju hranu te higijenske potrepštine.

“Sva prikupljena roba bit će podijeljena u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje se barem jednom tjedno zovu obitelji s područja grada da preuzmu svoj paket s hranom” izvijestili su iz koprivničkog Crvenog križa te zahvalili svima na donacijama.

Oni koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7.

zatvori