Četvrtak, 18. travnja 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Zanimljive utakmice u Kloštru i Križevcima, Molvarci ponovno prijete Borcu, prigorski derbi u Mokricama

Pred nama su utakmice osmine finala Županijskog nogometnog kupa. Sutra ćemo diljem županije gledati osam zanimljivih susreta među kojima posebnu pažnju plijene oni u Kloštru i Križevcima.

U Kloštru ćemo gledati dvoboj dvaju četvrtoligaša. Mladost će na svom travnjaku ugostiti Tehničar iz Cvetkovca. Križevci će pak biti domaćin drugoplasiranoj momčadi Prve županijske nogometne lige Tomislavu iz Drnja. Drnjančani u susret ulaze nakon teškog poraza protiv Bratstva u prvenstvu, a sigurno će sutra biti i više nego motivirani kako bi ispravili dojam od vikenda.

Svoj drugi susret u samo četiri dana u Imbriovcu će igrati Borac i molvarska Mladost. Podsjetimo, nedjeljni dvoboj završio je rezultatom 2:2. Još ćemo dvije utakmice između prvoligaša gledati sutra. Osvit će u Đelekovcu ugostiti Ferdinandovac, dok će legradski Graničar na gostovanje u Ždalu kod Prekodravca.

Starigrad pred sobom ima gotovo nemogući zadatak, ugostit će momčad Koprivnice, Sloga će u Ivancu biti domaćin Podravcu, dok će prigorski derbi u Kupu u Mokricama igrati Hrvatski bojovnik i Mladost iz Carevdara.

Utakmice 1/8 finala Županijskog nogometnog kupa igrat će se sutra s početkom u 15:30.

Parovi osmine finala Županijskog kupa:

Imbriovec: Borac – Mladost (Molve)
Kloštar Podravski: Mladost – Tehničar
Đelekovec: Osvit – Ferdinandovac
Ždala: Prekodravac – Graničar (Legrad)
Ivanec: Sloga – Podravac
Križevci: Križevci – Tomislav (Drnje)
Starigrad: Starigrad – Koprivnica
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Mladost (Carevdar)

zatvori