Četvrtak, 25. travnja 2024.

ŽIVJETI ZDRAVO Prošećite Koprivnicom, a mališane odvedite u park na igru

Grad Koprivnica u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije provodi aktivnosti projekta “Živjeti zdravo” Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Dana 20. listopada od 12:00 do 14:00 sati provest će se dvije aktivnosti i to “Hodajmo do zdravlja” i “Volonteri u parku”.

Aktivnost “Hodajmo do zdravlja” namijenjena je građanima svih dobnih skupina. Okupljanje sudionika bit će na Zrinskom trgu od 12:00 sati do 12:15 sati kada kreće šetnja stazom ‘Renesanse’ i to od Zrinskog trga kroz Trg bana Josipa Jelačića, Trg dr. Tomislava Bardeka, Ulicu Braća Radić, Sajmišnu ulicu, Oružansku ulicu, Reberinsku ulicu, Ulicu Matije Gupca, Školsku ulicu, ulicu Đure Estera do gradskog parka. U gradskom parku će učenici Srednje škole Koprivnica, smjer medicinska škola sudionicima koji žele mjeriti krvni tlak. Sudionici će se moći priključiti i vježbanju pod vodstvom mladih fizioterapeuta.

Aktivnost “Volonteri u park” prije svega namijenjena je djeci. Okupljanje je planirano na Zrinskom trgu od 12:00 sati do 12:15 sati kada će naši najmlađi sudionici krenuti u gradski park gdje će ih dočekati volonteri i to treneri Bazena “Cerine”, učenici Srednje škole Koprivnica – smjera fizioterapeuti i voditelji Društva naša djeca. Upravo oni za njih će pripremiti razne igre i vježbe.

Ovim putem pozivamo sve da se uključe u aktivnost u sklopu projekta “Živjeti zdravo”.

zatvori